Košarka

Bogdanović blistao, pa promašio, Atlanta na koljenima

Bogdanović blistao, pa promašio, Atlanta na koljenima
Foto: Tanjug | Bogdanović blistao, pa promašio, Atlanta na koljenima

Košarkaši Atlanta Hoksa poraženi su od Portland Trejlblejzersa rezultatom 129:125 u noći iza nas.

Atlanta Hoksi nisu izdržali u Moda Centru i upisali su poraz protiv Portlanda uprkos sjajnim partijama Dežontea Mareja i Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativac je meč završio sa 23 poena uz četiri skoka i sedam asistencija, dok je Dežonte Marej imao čak 40 poena uz osam skokova i sedam asistencija.

Ipak, nije se moglo protiv raspoloženog Dejma Lilarda koji je postigao 42 poena uz dva skoka i šest asistencija, dok je Džeremi Grent imao 22 poena, Enferni Sajmons 21 i sedam asistencija, a Jusuf Nurkić 12 poena i pet skokova.

Pri rezultatu 124:121 za Portland je, kako prenosi TAnjug, Bogdanović propustio veliku priliku da sa linije za slobodna bacanja donese izjednačenje svom timu, ali je pogodio samo jedno, da bi potom promašio šut za tri poena.

Atlanti "ne cvijeta cvijeće" ove sezone, stigli su do četvrtog poraza u posljednjih pet mečeva i dodatno ugrozili svoj plasman u plej-of.

Portland je u većem dijelu meča vodio, a nakon odbijenog Atlantinog naleta došli su do 24. pobjede u sezoni i treće u nizu koja im vraća nadu da je doigravanje moguće.

Blejzersi su malo pali poslije fantastičnog starta i ovim pobjedama najavljuju potencijalni dolazak nekih ljepših dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije