Košarka

Bogdanović i Bjelica odlični u pobjedi nad Sparsima

Bogdanović i Bjelica odlični u pobjedi nad Sparsima
Foto: Tanjug/AP | Bogdanović i Bjelica odlični u pobjedi nad Sparsima

Sakramento Kingsi su ostali bez šanse za plasman u plej-of, ali su se doskora direktnom konkurentu San Antonio Sparsima revanširali pobjedom - 113:106.

Antonio Sparsima revanširali pobjedom - 113:106.

Sjajne partije su pružili potencijalni reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, ali je najefikasniji u ekipi iz Kalifornije bio Badi Hild sa 26 poena.

Bogdanović je u trijumfu svoje ekipe učestvovao sa 15 poena, 5 asistencija i 3 skoka, dok je Bjelica ubacio 10 i zabilježio 6 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani je, kao po običaju, najbolji bio Lamarkus Oldridž (27 poena, 18 skokova), Rudi Gej je dodao 18 poena, a bivši košarkaš Partizana Davis Bertans je upisao po 3 poena i asistencije, uz jedan skok.

Kingsi su meč riješili tek u posljednjoj četvrtini, u koju se ušlo sa neriješenim rezultatom. Na ulasku u posljednja tri minuta Sparsi su imali pola koša viška, poslije pogotka Demara Derouzana, ali do kraja meča puleni Grega Popoviča nisu uspjeli da ubace ni jedan poen.

Na drugoj strani, veoma precizni su bili Herison Barns, Vili Koli-Stajn, Dieron Foks i Badi Hild, za trijumf franšize koju predvodi Vlade Divac.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije