Košarka

Danilo Nikolić: Hvala svima što su brinuli o mom zdravlju

Danilo Nikolić: Hvala svima što su brinuli o mom zdravlju
Foto: Nezavisne novine / Arhiva | Danilo Nikolić: Hvala svima što su brinuli o mom zdravlju

PODGORICA - Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić, kome je početkom mjeseca pozlilo na treningu, oglasio se putem zvaničnog sajta kluba porukom u kojoj je zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo, prije svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli. Zahvalio bih našem stručnom štabu što su pokazali ogromno srce", napisao je Nikolić, koji je u međuvremenu uspješno operisan u Turskoj.

Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbjedili meni i mojoj familiji, dodao je on.

"Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što prije i da zajedno slavimo", naveo je Nikolić.

On se takođe zahvalio svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

"Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo", poručio je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije