Košarka

Pratite nas na Google news

Danilović: Imamo novog selektora

Danilović: Imamo novog selektora
Foto: N.N. | Danilović: Imamo novog selektora
N.N.

Predrag Danilović, predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, govorio je o poziciji selektora Srbije koja je ostala upražnjena nakon ostavke Aleksandra Đorđevića odmah po završetku Mundobasketa u Kini.

Imena kao što su Igor Kokoškov i Saša Obradović provlačila su se u vezi s pitanjem selektora odmah poslije Đorđevićevog odlaska, ali do sada niko nije doveden na tu poziciju.

"Imaćemo selektora za nekoliko dana, neću sada da otkrivam ime da se nešto ne bi izjalovilo u završnim fazama pregovora, ali do kraja sledeće nedelje će to biti završeno", rekao je Danilović za "Maxbetsport".

Danilović je govorio i o "velikoj pobedi" KSS, koji je dobio organizaciju kvalifikacija za Olimpijske igre i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

"Žene će igrati u dvorani 'Ranko Žeravica', a muškarci u Areni. To je zbog termina tako, jer žene igraju u februaru. Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz 2016. godine, ne želim kalkulacije ili želje kada su protivnici u pitanju. Ako želimo da odemo na Olimpijske igre, moramo da pobedimo svakoga i budemo prvi, drugi način ne postoji", dodao je Danilović.

Najčitanije