Košarka

Dončić ipak uz Džejmsa na Ol-staru?

Dončić ipak uz Džejmsa na Ol-staru?
Foto: Tanjug/AP | Dončić ipak uz Džejmsa na Ol-staru?

Košarkaš Nju Orleans pelikansa Entoni Dejvis na meču protiv Oklahome doživio je povredu i moraće ići na magnetnu rezonancu, poslije čega bi trebalo da bude poznato hoće li biti u stanju da nastupi za tim Lebrona Džejmsa, koji je birao Dejvisa na žrijebu za Ol-star.

Ukoliko Dejvis bude spriječen da nastupi na ovom prestižnom meču, njegovo mjesto bi mogao da zauzme Luka Dončić, koji je od navijača imao najviše glasova poslije Lebrona Džejmsa.

Dončić je dobio znatno manje glasova novinara, igrača i trenera, pa je na kraju završio prvi ispod crte, što, sudeći prema njegovoj reakciji kada mu je to saopšteno, nije očekivao.

Ipak, Dončić ni sada nije siguran kao učesnik, jer su mu konkurenti, prema pisanju američkih medija, Derik Rouz i Rudi Gober.

Ukoliko gledamo njihov i učinak Luke Dončića, kao i glasove koje je dobio od navijača, jasno je da je on prvi favorit da uskoči kao zamjena, ukoliko se utvrdi da Dejvis neće biti u stanju da nastupi, prenosi "Avaz.ba".

Dončić će svakako biti na Ol-star vikendu u Šarlotu, jer će igrati u meču "Zvijezda u usponu", gdje brani boje tima svijeta. Takođe, slovenački košarkaš nastupiće i u takmičenju u vještinama. A ukoliko upadne kao rezerva i na Ol-star meču, biće to kompletiran radni vikend za fantastičnog Slovenca.

Ol-star NBA vikend održava se u Šarlotu od 15. do 17. februara. Ol-star meč zakazan je za noć između nedjelje i ponedjeljka od 2 poslije ponoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije