Košarka

Durent i Harden prejaki za Reptorse

Durent i Harden prejaki za Reptorse
Foto: Tanjug/AP | Durent i Harden prejaki za Reptorse

Bruklin Netsi su rezultatom 116:103 pobijedili Toronto Reptorse u nedjelju uveče.

Toronto Reptorsi u svojoj "Skotijabank Areni" poraženi su od Bruklin Netsa, nakon maestralne partije Kevina "KD" Durenta u kojoj je postigao 31 poen uz po sedam skokova i asistencija.

Odličan je bio i Džejms Harden koji je bio na ivici tripl-dabla sa 28 poena, 10 skokova i osam asistencija, ali i lošim procentom šuta za tri poena, dok je iz igre bio na sedam od 16.

Ovo je sedma pobkeda Netsa u sezoni, dok su Reptorsi nakon poraza od divizijskog rivala na skoru šest pobjeda i četiri poraza.

Njih je predvodio Fred Vanvlit sa 21 postignutim poenom i uz to je imao tri skoka i osam asistencija, dok ga je ispratio Ou Dži Anunobi sa 16, a Paskal Sijakam je u povratničkoj partiji imao 15 poena.

Što se tiče same utakmice, Durent je odlično otvorio već u prvoj četvrtini kada je postigao 12 poena, dok se Harden tada generalno mučio, a Sijakam pokazao da neće tek tako dozvoliti Netsima da se odlijepe, ipak 29:26 je bilo dovoljno za osmijeh crno-bijelog tima.

Drugi kvartal je pripao domaćem timu, oni su 34:24 dobili taj dio meča i uspjeli da na poluvrijeme odu sa 60:53, da bi se Durent i Harden "razgoropadili" u drugom poluvremenu i potpuno ih potukli.

Na kraju su bez problema slavili rezultatom 116:103.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije