Košarka

Filipovski: Igokea zasluženo slavila

Filipovski: Igokea zasluženo slavila
Foto: Arhiva | Filipovski: Igokea zasluženo slavila

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je da je Igokea večeras zasluženo slavila i da njegov tim nije uspio da ispuni dogovor iz svlačionice.

"Crno-bijeli" su večeras izgubili od Igokee 83:75 u 18. kolu ABA lige.

"Nismo zaustavili ono što smo se dogovorili da zaustavimo - kreaciju Klemonsa koji nam je pravio probleme. Na njemu smo loše odigrali odbranu, a on je razigravao ekipu. Sa druge strane, u napadu smo imali probleme s egzekucijom ispod koša i imali smo mnogo igrača sa nula poena. Igrači na pozicijama 1 i 5 za 20 minuta praktično su završili sa nula poena. Fali su nam ti poeni i dnevna forma više igrača. Zaslužena pobeda Igokee", rekao je Filipovski na konferenciji poslije meča.

Bio je ovo četvrti poraz u nizu za "crno-bijele", a jedno od novinarskih pitanja bilo je da li će zbog toga biti promjena u timu.

"Posle svakog poraza se traže promene u timu. Tim je toliko promenjen da je izgubio svoj identitet. Treba da damo maksimun i da izvučemo iz ove sezone što se može izvući. Za Evropu više ne možemo da dovodimo igrače, to što smo tražili nismo mogli da potpišemo. To što imamo - imamo", istakao je Filipovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije