Košarka

Gavrilović: Neće biti lako, Igokea ima kvalitet

Gavrilović: Neće biti lako, Igokea ima kvalitet
Foto: KK Crvena zvezda | Gavrilović: Neće biti lako, Igokea ima kvalitet

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da ne očekuje laku utakmicu protiv Igokee u šestom kolu ABA lige i da će rivala dočekati sa maksimalnim respektom.

"Ne očekujemo laku utakmicu. Ekipa Igokee ima svoj kvalitet i ambicije i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore njihove igre, a i sastav koji imaju. U tom smislu već su napravili i neke promene u svom rosteru kako bi predupredili rizike. Tu je stigao i trener koji dobro poznaje i klub i sredinu u kojoj je već pravio uspehe", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Trener crveno-bijelih rekao je i da će srpski i regionalni šampion na ovom meču igrati bez povrijeđenih Derika Brauna i Filipa Čovića, kao i da je nastup Dejan Davidovca neizvjestan.

"Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu i to lišeni pomoći Brauna i Čovića kako bi stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica i novi dupli program, koji nas očekuje naredne nedelje. Pod znakom pitanja za ovaj meč je i Davidovac" rekao je Gavrilović.

Kapiten Branko Lazić kaže da dobro poznaju protivnika i da će recept za pobedu biti dobra igra u defanzivi.

"Često smo igrali sa njima, dobar su tim. Svakako mnogo bolji nego njihov položaj na tabeli. Vratio se trener Bajić koji dobro poznaje klub, vec su promenili neke igrace i sve to govori da veruju da mogu mnogo više. Sa naše strane recept se zna. Čvrsto u odbrani, bez padova u igri, jer su nam bodovi izuzetno važni u narednoj utakmici" rekao je Lazić.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Igokee igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić" i zatvoriće 6. rundu regionalnog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije