Košarka

Gordić: Važna pobjeda, da se što bolje spremimo za Zvezdu

Gordić: Važna pobjeda, da se što bolje spremimo za Zvezdu
Foto: Screenshot/YouTube | Gordić: Važna pobjeda, da se što bolje spremimo za Zvezdu

Košarkaš Partizana Nemanja Gordić izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobjedu u teškom meču protiv Huventuda.

Crno-bijeli su sinoć u zaostalom meču 6. runde Evrokupa pobijedili španskog predstavnika 78:75, što im je drugi trijumf u nizu za manje od 48 sati i sada imaju skor od 4-3 u ovom takmičenju.

"Teška utakmica. Iako smo znali da dolaze bez maltene glavnih igrača. Imaju izuzetno dobar sistem, dobrog trenera. Kad smo i vodili petnaestak razlike, trener nas je upozoravao da oni mogu da se vrate u roku od dva minuta, što su i pokazali. Ušli smo u neizvjesnu završnicu, ali drago mi je da smo ipak uspjeli da privedemo utakmicu kraju. Teško je bilo i zato što smo imali tešku utakmicu prije dva dana, ali najvažnije je da smo ostvarili veliku pobjedu", rekao je Gordić za TV Partizan poslije meča.

Gordić, koji je bio najefikasniji u pobjedničkom tim sa 16 poena i samo dva promašena šuta, svjestan je grešaka koje su pravili u poslejdnjoj dionioci i čestitao je rivalu na prikazanoj igri u tom dijelu meča.

"Ušli su u seriju, pogađali su šuteve. Mi smo promašili nekoliko otvorenih i zamalo to da nas košta, ali srećom nije".

Crno-bijele poslije dvije vezane utakmice u Evrokupu u ponedjeljak očekuje susret protiv Crvene zvezde u 8. kolu ABA lige.

"Prvo da se odmorimo od ove dvije naporne utakmice. Svjesni smo šta nas čeka i protiv koga igramo. Nadam se da ćemo što bolje spremiti do ponedjeljka", zaključio je Gordić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije