Košarka

Igokea gost Galatasaraja

Igokea gost Galatasaraja
Foto: Facebook | Igokea gost Galatasaraja

Košarkaši Igokee večeras od 18 časova gostuje u Turskoj kod Galatasaraja u okviru četvrtog kola grupe E FIBA Lige šampiona.

Igrači Dragana Bajića imaće veoma težak meč nakon kojeg bi određene stvari mogle da budu jasnije.

Klub iz Aleksandrovca nakon tri kola zauzima treće mjesto u grupi E, a ostvario je učinak od jedne pobjede i dva poraza, dok je Galatasaraj zabilježio dvije pobjede i jedan poraz. Nimburk ima omjer od dvije pobjede i jedan poraz, a PAOK kao i Igokea ima jednu pobjedu i dva poraza.

Igokea je u prvom meču protiv Galatasaraja na svom parketu poražena 89:85, a novi poraz značio bi oproštaj od prvog mjesta u grupi i direktnog plasmana u osminu finala, tako da je situacija pred ovu utakmicu u dvorani "Sinan Erdem" za Igokeu jasna.

Trijumf Igokee na "vrućem" gostovanju u Turskoj zakomplikovao bi grupu, a po tim Dragana Bajića bi bilo idealno da pobjeda bude veća od četiri koša razlike.

Igokea u ovaj meč ulazi uz loše rezultatsko raspoloženje jer je u posljednjih šest mečeva upisala samo jednu pobjedu (nad Splitom 85:67).

Porazi su zabilježeni u duelima sa Galatasarajem, Budućnosti (81:68), Nimburkom (86:82), Cedevita Olimpijom (83:101) i Mornarom (82:76).

Galatasaraj u prvenstvu Turske dijeli četvrtu poziciju na tabeli sa omjerom od četiri pobjede i tri poraza.

U drugom meču ove grupe od 18:30 časova sastaju se Nimburk i PAOK.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije