Košarka

Pratite nas na Google news

Igokea mora platiti 20.000 KM, Teletović govorio o Srbiji i Španiji

Igokea mora platiti 20.000 KM, Teletović govorio o Srbiji i Španiji
Foto: Anadolija | Igokea mora platiti 20.000 KM, Teletović govorio o Srbiji i Španiji
Edin Spržo

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović i generalni sekretar Amer Čolan danas su u Sarajevu govorili o aktuelni temama u bh. košarci, ali i nedavnom Mundobasketu u Kini.

Što se tiče bh. prvenstva koje počinje narednog mjeseca istaknuto je da će Liga 12 i dalje nositi to ime, dok se ne nađe novi generalni sponzor. Takođe je spomenuto da će Igokea zbog ne nastupanja prošle sezone u domaćem takmičenju morati platiti kaznu u iznosu od 20.000 KM i to do početka sezone, kao i da će njen povratak u bh. ligu dodatno dobiti na teženi. Isto tako Liga 12 konačno će biti u nadležnosti KS BiH.

Čolan je govorio i o preseljenju u nove prostorije, kao i da i dalje postoji nada da Nihad Đedović ponovo zaigra za reprezentaciju BiH. Isto tako ponovio je da je finansijska sitaucija u savezu i dalje složena, ali da postepeno vraćaju dio dugovanja od sponzorskih ugovora.

Teletović, nekadašnji NBA igrač koji je dugo vremena igrao u Španiji dao je kratak komentar i na nedavno SP u košarci.

"Uspjeh Španije me nije iznenadio, dugo sam bio tamo i znam kakve su im ambicije. Dugo su vremena na okupu i imaju dobrog selektora. Što se tiče Srbije, očekivao sam malo više. Mislim da je kod nji stvoren taj pritsak da moraju nešto da osvoje. To je veliki pritisak, igrao sam u Španiji i znam kako je to kad moraš nešto da osvojiš. Srbija ima kvalitetnu reprezentaciju, napravljen je mali korak unazad, ali mislim da će već na sljedećem takmičenju pokazati svoj kvalitet", poručio je Teletović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije