Košarka

Janković: Nema odustajanja, nisu sve lađe potonule

Janković: Nema odustajanja, nisu sve lađe potonule
Foto: Screenshot | Janković: Nema odustajanja, nisu sve lađe potonule

Košarkaš Partizana Nikola Janković izjavio je da je "crno-bijelima" nedostajalo sreće u posljednjim minutima meča protiv Budućnosti u drugom kolu ABA lige.

Izabranici Vlada Šćepanovića poslije dva produžetka, trojkom Danila Nikolića uz zvuk sirene, izgubili su od podgoričkog tima u derbiju kola u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Bila je utakmica kakva priliči derbiju, zna se naše rivalstvo. Nažalost, mislim da nam je nedostajalo malo sreće pri poslednjem šutu. Oni su odradili veoma dobar posao, odigrali su odličnu utakmicu i čestitam im na tome", rekao je Janković za TV Partizan.

"Crno-bijeli" poslije dva kola u regionalnom takmičenju imaju dva poraza, a u srijedu ih očekuje meč trećeg kola Evrokupa protiv Uniksa na gostovanju.

Mozzartbet.ba nudi kvotu na Uniks 1.60, a za Partizan 2.55.

"Nema odustajanja, početak je sezone. Naravno da nije krenulo onako kako smo priželjkivali, nisu sve lađe potonule. Nije nimalo lak raspored, putujemo u Rusiju. To je teško gostovanje i za i organizaciju, a i ekipa je nezgodna. Na nam je da što pre iz glave izbacimo utakmicu protiv Budućnosti i da se pripremimo. Sada smo kao na traci, nema mesta za dublju analizu i tugovanje. Uniks je nezgodna i ozbiljna ekipa. Videćemo šta ćemo da uradimo povodom toga i da se vratimo pobedom iz Rusije", zaključio je Janković.

Ostale ponude Mozzartbet.ba možete pogledati ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije