Košarka

Jokić: Nisam ni sanjao ovakav ugovor

Jokić: Nisam ni sanjao ovakav ugovor
Foto: Tanjug/AP | Jokić: Nisam ni sanjao ovakav ugovor

Nikola Jokić ostaje u Denveru sa najvećim mogućim ugovorom koji su Nagetsi mogli da mu ponude, a prvi put se i oglasio tim povodom.

Srpski centar će u Denveru ostati narednih pet godina i zaradiće nevjerovatnih 148 miliona dolara. Jokić je danas stigao u Ameriku gdje je stavio potpis, zajedno sa Vilom Bartonom, koji će zaraditi "svega" 54 miliona dolara za četiri godine.

"Kada sam bio mlađi nije mi bio san da potpišem veliki ugovor ili nešto slično. Sanjao sam da se zabavim i da osvajam šampionsko prstenje. Ugovori su veliki deo košarke, ali pobeđivanje je najvažnija stvar. Ugovor nije samo moje postignuće, već i moje porodice, moje braće, moje devojke… Svih mojih bivših trenera, mog agenta, svih prijatelja koji su me podržali u važnom trenutku. Naravno, zahvaljujem porodici Kronke, treneru koji mi je pružio šansu" rekao je Nikola Jokić.

Jokić je član Nagetsa od 2015. i ovim ugovorom je vezao svoju sudbinu za taj grad i za taj tim. Prošle sezone Nikola Jokić je bilježio 18,5 poena po meču, 10,7 skokova i 6,1 asistenciju po utakmici.

(hotsport.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije