Košarka

Jokić pustio narodnjak, saigrač u šoku: "Dobiću glavobolju od ovoga"

Jokić pustio narodnjak, saigrač u šoku: "Dobiću glavobolju od ovoga"
Foto: N.N. | Jokić pustio narodnjak, saigrač u šoku: "Dobiću glavobolju od ovoga"
N.N.

Ostin Rivers, plejmejker Denvera ,objavio je na svom Instagram profilu zanimljiv video u kom se vidi Nikola Jokić kako trenira uz pjesmu Siniše Vuca, a kratki komentar koji je Rivers ostavio glasio je - "Dobiću glavobolju od ovoga".

Nikola Jokić je proglašen za MVP NBA lige, neki bi rekli da će takva slava da mu udari u glavu, da će se "ubezobraziti" i postati zvezda, međutim, Somborac pokazuje da ne zaboravlja svoju zemlju i svoj zavičaj.

Već smo mogli vidjeti kako Luka Dončić i Boban Marjanović igraju kolo, kako se vesele i pjevaju uz domaće pjesme, a sada je to uradio i Nikola Jokić.

Jokić je trenirao uz svoju plejlistu, a numera koja je posebno iznervirala Ostina Riversa je pjesma čuvenog hrvatskog pjevača Siniše Vuca – "Volim piti i ljubiti".

Podsjetimo, Jokićev Denver gubi 2:0 u plej-ofu od Finiksa Sansa, a naredna utakmica na programu je u noći između petka i subote, 11. i 12. juna od 4 časa poslije ponoći.

Inače, Jokić je za YouTube kanal Denvera dao intervju u kom je priznao da je svojevremeno napustio košarku na šest-sedam mjeseci, ali i zašto je tražio da igra sve mečeve u NBA.

"Kada sam imao 14 ili 15 godina, odustao sam od košarke i okrenuo sam se konjima. Nisam išao na treninge šest ili sedam meseci. Nisam osećao da treba da idem, ni tata me nije forsirao. I posle tih šest meseci, samo sam otišao na košarku, samoinicijativno", rekao je Jokić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije