Košarka

Kašćelan: Nadamo se istoj podršci kao i protiv Igokee

Kašćelan: Nadamo se istoj podršci kao i protiv Igokee
Foto: Nezavisne novine | Kašćelan: Nadamo se istoj podršci kao i protiv Igokee

Košarkaški klub Borac 27. aprila očekuje utakmica sa OKK Sloboda Tuzla u okviru prvenstva BiH. ‘’Crveno-plavi’’ od 21 čas u SD ‘’Borik’’ dočekuju goste iz Tuzle.

Borac u ovu utakmicu ulazi sa skorom od dvije pobjede i dva poraza, dok Sloboda drugoplasirana sa tri pobjede i jednim porazom.

''Sloboda je naš direktan konkurent u borbi za plej- of. Izuzetno su iskusna ekipa koja ima možda i najjaču centarsku liniju. Na prošlom meču smo imali puniji Borik i nadam se da će tako biti i protiv Slobode. Sigurno da je igračima to veliki motiv. Očekujem da iskoristimo našu brzinu i pokažemo reakciju nakon lošije partije u Širokom Brijegu'', kazao je Kašćelan.

Boris Dragojević je istakao kako će ekipa gledati da popravi utisak iz prošlog kola te da ih čeka još jedna teška utakmica na domaćem parketu.

''Sloboda je veoma kvalitetna ekipa koja ima možda i najbolju centrasku liniju, tako da nas očekuje težak meč. Ipak želimo da odigramo što bolje i da iskoristimo naše prednosti kako bi došli do pobjede koja bi bila veoma značajna'', kazao je on.

Pa je dodao.

''Nadam se da podrška protiv Igokee nije izuzetak te da nas takav Borik očekuje I u utakmici sa Slobodom'', zaključio je Dragojević.

Iz Borca se kazali da Đorđe Milošević nije više sa ekipom, a ono šta raduje jeste povratak Sandija Grubeliča koji je protiv Širokog upisao prve minute poslije oporavka od povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije