Košarka

Kašćelan pred finalnu seriju: Igokea favorit, ali naše putovanje nije završeno

Kašćelan pred finalnu seriju: Igokea favorit, ali naše putovanje nije završeno
Foto: Nezavisne novine | Kašćelan pred finalnu seriju: Igokea favorit, ali naše putovanje nije završeno

Pobjedom pritiv ekipe Bosne, KK Borac je obezbijedio ABA 2ligu, a sada ’’crveno-plave’’ očekuje finalna serija sa favorizovanom Igokeom.

Prva utakmica je na rasporedu sutra (srijeda) u SD ’’Laktaši’’ u 19 časova.

Ove sezone ove dvije ekipe su odigrale dvije utakmice. U Banjaluci je slavila Igokea, dok je u Laktašima pobiejdio Broac. Ekipe se dobro poznaju i sigurno je da neće biti, tako da će u samoj pripremi odlučivati oni najsitniji detalji i iznenađenja koja treneri spreme jedan za drugog.

’’Prije svega veoma smo srećni što smo obezbijedili ABA 2. to nam je veliki podstrek i olakšanje. Međutim, naše se putovanje ovdje ne završava. U finalu nas čeka favorizovana Igokea, ali poznajemo se dobro i svakako je da na krilima posljednje pobjede protiv njih znamo i vjerujemo da možemo da ostvarimo trijumf’’, kazao je trener ’’crveno-plavih’’ Zoran Kašćelan.

Protiv Bosne je odrađen veliki posao. Teško je istog protivnika pobijediti dva puta uzastopno, a kamoli četiri puta u pet mečeva u skoro mejsec dana.

Jedan od pokretača ove ekipe Borca je Džejrod Vest, koji ove sezone briljira.

’’Igokeao je svakako favorit. Ona predstavlja izazov, ali mi ćemo biti spremni. Posao koji smo dosada odradili je dobar, ali ništa još nije završeno. Poznajemo se i znamo šta će i kako će odigrati’’, rekao je Borčev Amerikanac.

Termin revanš utakmice koja se igra u SD ’’Borik’’ još uvijek nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije