Košarka

Pratite nas na Google news

Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju
Foto: N.N. | Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju
N.N.

Selektor kosarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov riješio je sve dileme i potvrdio da će trener Denvera Majk Meloun biti u stručnom štabu na kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Košarkaški savez Srbije je tu informaciju objavio u noći između utorka i srijede, ali je konfuzija nastala nakon izjave Melouna američkim medijima da to nije tačno.

Očigledno, on je tako odgovorio jer je pitanje koje je dobio glasilo: Da li je tačno da će biti savjetnik u selekciji Srbije?

"Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku radi", poručio je iz Sakramenta za "Novosti" selektor Kokoškov.

Na konstataciju da je vijest prilično iznenadila sve ljubitelje košarke, Kokoškov je bio još direktniji.

"Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom "prekršten" u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi ", poručio je Kokoškov.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije