Košarka

Pratite nas na Google news

Košarkaši Partizana "ofanzivnim skokom" pomažu nezbrinutoj djeci

Košarkaši Partizana "ofanzivnim skokom" pomažu nezbrinutoj djeci
Foto: Partizan NIS | Košarkaši Partizana "ofanzivnim skokom" pomažu nezbrinutoj djeci
Tanjug

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan i kompanija Mozzart organizuju zajedničku akciju "Humani ofanzivni skok" za pomoć nezbrinutoj djeci.

Kako je saopšteno, svaki ofanzivni skok igrača juniorskog i kadetskog tima Partizana ove sezone Mozzart vrednuje sa 200 dinara i tako asistira u akciji za pomoć nezbrinutoj djeci, a od početka šampionata prikupljeno je oko 90.000 dinara.

Mladi košarkaš Nikola Radovanović kaže da će ova akcija biti dodatni motiv da budu još bolji u ovom segmentu igre.

"Ofanzivni skok ti daje novu šansu posle promašaja. To je nešto dodatno, nešto što često pravi razliku u jednoj utakmici. Ova akcija će nam biti dodatan motiv da u tom segmentu igre budemo još bolji, a ujedno i da na taj način pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ko zna, možda baš iz nekog skoka u napadu dođemo do pobede u najvažnijim utakmicama sezone koje nas tek očekuju", rekao je Radovanović.

Direktor korporativnih komunikacija u Mozzartu Borjan Popović objasnio je zašto je kompanija rado podržala i "ofanzivu" trofejnog srpskog kluba.

"Hvala mnogo našim prijateljima iz KK Partizan, ovo je pravi primer kako timskom igrom možemo da napravimo velike akcije i pomogemo onima kojima je to preko potrebno. Navijaćemo za mlade momke da ostvare što više ofanzivnih skokova, kako bi iznos donacije na kraju sezone bio što veći", istakao je Popović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije