Košarka

Košarkaši Zvezde večeras protiv Bajerna u Minhenu

Košarkaši Zvezde večeras protiv Bajerna u Minhenu
Foto: Tanjug arhiva | Košarkaši Zvezde večeras protiv Bajerna u Minhenu

Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli gostuju večeras od 20.30 u Minhenu u utakmici 33. kola Evrolige, možda i presudnoj u borbi za plej-of, a ponovo u timu neće biti kapiten Branko Lazić i Ostin Holins.

"Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega. Zbog toga, u ovim našim trenutnim okolnostima svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u sitauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak", izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Zvezdin prvotimac Luka Mitrović istakao je da su svi svjesni važnosti meča i šta može da donese.

"Moramo da uđemo hladne glave ne stavljajući veliko optrećenje. Očekujemo da odigramo maksimalno angažovano i sa velikom energijom. Znamo da neće biti lako, Bajern je izuzetno kvalitetna ekipea, pokazali su to tokom cele sezone. Svesni smo njihovih kvaliteta, ali i naših i idemo za početak tamo da odigramo jednu dobru utakmicu", rekao je Mitrović i dodao da tim ne razmišlja o utakmici protiv Žalgirisa u Kaunasu.

Zvezda odmah nakon utakmice u Njemačkoj putuje u Litvaniju, gdje će u nedjelju odigrati zaostali meč protiv Žalgirisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije