Košarka

Košarkaški klub Borac počeo pripreme, nekoliko igrača na probi

Košarkaški klub Borac počeo pripreme, nekoliko igrača na probi
Foto: ABA liga 2/Dragana Stjepanović | Košarkaški klub Borac počeo pripreme, nekoliko igrača na probi

Košarkaši Borca iz Banjaluke počeli su danas pripreme za narednu sezonu u kojoj će se takmičiti u regionalnoj Drugoj ABA ligi i prvenstvu BiH.

Zoran Kašćelan, trener "crveno-plavih" izvršio je prozivku košarakaša u banjalučkom hramu sporta, dvorani "Borik" te istakao da će u prvim danima priprema uraditi testiranje igrača.

"Počeli smo sa radom, u prvoj sedmici želimo da uradimo testiranja da imamo uvid u fizičko stanje naših igrača i da onda postepeno pojačavamo ritam. Što se tiče igrača koji su tu, pojačanja koja smo doveli i onih koji su pod ugovorom, nalazi se i par mlađih igrača koji su na probi. Ovih prvih par nedjelja želimo da provjerimo par igrača da li su interesantni za našu priču", rekao je Kašćelan i zatim nastavio:

"Čeka nas mnogo obaveza jer je ovaj pripremni period mnogo važan za čitavu sezonu. Vjerujem da će momci biti maksimalno motivisani da prije svega dio za fizičku pripremu odrade kako treba kako da bi spremni ušli u pripremne utakmice".

 

Borac je do sada angažovao četiri pojačanja. Posljednji u nizu je Amerikanac Džejron Martin koji igra na poziciji plejmejkera. Prije njega klub su pojačali Jan Rebec, Aleksandar Langović i Stefan Lakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije