Košarka

Pratite nas na Google news

Kuzmić pušten na kućno liječenje

Kuzmić pušten na kućno liječenje
Foto: Instagram | Kuzmić pušten na kućno liječenje
Tanjug

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je na kućno liječenje, saopšteno je na sajtu crveno-bijelih.

Kako se navodi, konzilijum ljekara koji je i u četvrtak obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu.

Klub se još jednom zahvaljuje ljekarima iz Banjaluke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se prije 11 dana činilo nemogućim - a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mjere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole ljekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vijesti koju je dobio od ljekara iz Banjaluke i porodice Bogdana Ilića, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno liječenje.

"KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi", saopšteno je iz kluba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije