Košarka

"Lazarevo streetball" 10. avgusta

"Lazarevo streetball" 10. avgusta
Foto: N.N. | "Lazarevo streetball" 10. avgusta

BANJALUKA - U Lazarevu će i ove godine ponovo biti organizovan humanitarni košarkaški turnir "Lazarevo streetball", a sav prikupljeni novac biće usmjeren Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević".

Organizator turnira Miloš Radaković ističe da će turnir biti održan 10. avgusta na sportskim terenima uz Osnovnu školu "Ivan Goran Kovačić" u Lazarevu.

"Osim same promocije košarke, ovim turnirom pokušavamo okupiti što veći broj mladih ljudi koji žele da se dobro zabave, a ujedno i da pomognu našim malim sugrađanima iz doma 'Rade Vranješević'", rekao je Radaković i dodao da je prošle godine, ovaj turnir okupio 16 ekipa iz više banjalučkih naselja.

Sponzori su se pobrinuli za vrijedne, ali ne i novčane nagrade. 

"Volio bih da premašimo prošlogodišnji broj ekipa i time pokažemo humano lice našeg grada. Takođe, zahvaljujem direktoru škole 'Ivan Goran Kovačić' gospodinu Grmuši, te predsjedniku Savjeta MZ Lazarevo, gospodinu Beriću, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Ovo će biti samo početak nadam se uspješnih projekata, koji će biti na ponos kako MZ Lazarevo tako i gradu Banjaluci", dodao je Radaković.

Turnir se odvija uz podršku Savjeta mjesne zajednice Lazarevo, a kotizacija za učešće na turniru iznosi 20 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije