Košarka

Pratite nas na Google news

Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se prije pada

Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se prije pada
Foto: N.N. | Lebron ne može da preboli Kobija: Čuli smo se prije pada
N.N.

Svijet je napusio jedan od najvećih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a i dva dana poslije helikopterske nesreće u kojoj je stradala i njegova ćerka Điana, kao i još sedmoro ljudi, stižu poruke saučešća navijača, javnih ličnosti kolega, među kojima je i veliki Kobijev prijatelj Lebron Džejms.

Između Džejmsa i Brajanta postojalo je posebno prijateljstvo koje je trajalo godinama. Tako je on istakao da se čuo sa Brajantom nekoliko sati prije nesreće i odabranim riječima govorio o njemu.

"Nisam spreman, ali evo me. Čovječe, sjedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada počnem - počnem da plačem pri samoj pomisli na tebe, nećaku Điđi i prijateljstvo i bratstvo koje smo imali. Bukvalno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutru kada sam napuštao Filadelfiju kako bi se vratio u Los Anđeles".

"Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali. Slomljeno mi je srce i opustošeno brate. Volim te veliki brate. Moje saučešće ide Vanesi i djeci. Obećavam ti, nastaviću tvojim putem". 

"Značiš tako mnogo svima nama, posebno navijačima Lejkersa i moja je odgovornost da nosim to "sr*nje" na leđima i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i motri na mene. Imam nas ovdje. Postoji toliko toga što bih želio da kažem, ali ne mogu, jer ne mogu da podnesem.... Dok se ne sretnemo ponovo brate moj...".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! . Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life#Gigi4Life

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

(Telegraf.rs) 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije