Košarka

Lebron neutješan: U suzama na aerodromu nakon smrti Koba

Lebron neutješan: U suzama na aerodromu nakon smrti Koba
Foto: Tanjug/AP | Lebron neutješan: U suzama na aerodromu nakon smrti Koba

Cijeli svijet je u nedjelju šokirala informacija o pogibiji Kobija Brajanta u helikopterskoj nesreći. Jedan od najboljih košarkaša i sportista koje je svijet ikada vidio napustio nas je prerano, a jedan od onih kojem je najteže svakako je Lebron Džejms.

Los Anđeles Lejkersi putovali su iz Filadelfije sa utakmice koju su igrali dan ranije kada se u njihovom avionu proširila informacija o Brajantovoj pogibiji.

Dvajt Hauard probudio je nekoliko svojih saigrača i prenio im informacije koje je čuo.

Potom se trener ekipe Frenk Vogel obratio ekipi, a igrači su bili šokirani, slomljeni i bez teksta, baš kao i ostatak NBA lige, košarkaškog i sportskog svijeta. Međutim, Lejkersi su posebna priča.

U tom avionu bilo je mnogo onih koji su s Brajantom godinama dijelili svakodnevnicu.

Džejms koji je juče prestigao Brajanta na listi košarkaša s najviše postignutih poena u NBA ligi snimljen je prilikom izlaska iz aviona, nakon što je ekipa doputovala u Los Anđeles. Džejms kojem je Brajant bio jedan od idola tokom odrastanja i čije je korake pratio prilikom dolaska direktno iz srednje škole u NBA ligu bio je neutješan.

Oglasio se i legendarni trener Fil Džekson s kojim je Brajant osvajao NBA titule i poručio da je Kobe za njega bio više od igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije