Košarka

Mediji: Radonjić u Atini na pregovorima

Mediji: Radonjić u Atini na pregovorima
Foto: ABA/Dragana Stjepanović | Mediji: Radonjić u Atini na pregovorima

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić otputovao je u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom.

Radonjić je po završetku sezone istakao da želi da ostane na klupi Crvene zvezde, međutim, iz kluba sa Malog Kalemegdana nije bilo nikakvih kontakata posljednjih dana, piše Sport klub koji je i objavio da je stručnjak otišao u Grčku. Nije bilo kontakata i to uprkos tome što su iz redova šampiona Srbije dali dosadašnjem treneru rok da do kraja mjeseca odluči da li prihvata ponuđene uslove za ostanak.

Pojedini grčki mediji u utorak su prenijeli da je Radonjić potpisao ugovor sa Panatinaikosom, kao i da je odbio "crveno-bijele", što nije bila istina. Zapravo će pravi pregovori sa atinskim velikanom početi danas u toku dana.

Ranije u utorak, prvi čovjek kluba Nebojša Čović je izjavio da je Radonjiću ponuđen vrlo dobar ugovor. Prema saznanjima Sport kluba, crnogorski stručnjak je tražio garancije za formiranje jakog tima poslije odlazaka Ostina Holinsa, Dejana Davidovca, Nejta Voltersa i izvjesno Nikole Kalinića. U utorak su redove osvajača "triple krune" napustila i trojica talentovanih igrača Luka Vudragović, Ognjen Matović i Andrija Vuković, koji su potpisali četvorogodišnje ugovore sa FMP, a koje je Radonjić htio da vodi na pripreme.

Tokom trofejne karijere, Radonjić je pored Zvezde vodio i Budućnost i Bajern iz Minhena. Sa "crveno-bijelima" je u dva mandata pet puta osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije