Košarka

Milan Gurović nakon nevremena na Halkidikiju: Hvala Bogu svi smo dobro

Milan Gurović nakon nevremena na Halkidikiju: Hvala Bogu svi smo dobro
Foto: N.N. | Milan Gurović nakon nevremena na Halkidikiju: Hvala Bogu svi smo dobro

Proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Srbije Milan Gurović preživio je užasno nevrijeme koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki.

Gurović, koji sa prijateljima ljetuje u Sani Biču na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju svjedoči o stravičnom nevrijemenu u kome je juče stradalo najmanje sedmoro ljudi, a više od 100 povrijeđeno.

"Bilo je katastrofalno nevreme. Užasno je kako sve ovde izgleda posle oluje. Hvala Bogu prijatelji i ja smo dobro", rekao je Gurović. Najmanje šest osoba, među kojima dvoje djece, je poginulo a više od 100 povrijeđeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima.

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu vidjeti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

Mnoga mjesta ostala su bez struje, a drvo koje je oboreno na putu od mesta Metamorfosis do Nikitija je prekinulo saobraćaj. Saobraćaj je otežan i na putu između Neos Marmarasa i Porto Karasa.

(kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije