Košarka

Milan Milošević: Dolazak Vujoševića velika stvar

Milan Milošević: Dolazak Vujoševića velika stvar
Milan Milošević: Dolazak Vujoševića velika stvar

Milan Milošević, košarkaški reprezentativac BiH i član grčkog AEK-a, nakon dva mjeseca pauze uskoro će se vratiti na teren.

Nakon što je sjajno otvorio sezonu doživio je povredu stopala, koja ga je odvojila od parketa.

"Vukao sam povredu dva mjeseca, igrao pod injekcijama, u pauzi između treninga i utakmica išao sam na terapije. Međutim, kada je liječnički tim ustanovio da se stanje pogoršalo, nismo smjeli rizikovati. Nije to bila ni jako ozbiljna povreda, ali peta se sporo rehabilituje i pauza se odužila", kaže Milošević za zvaničnu stranicu Košarkaškog saveza BiH.

Popularni Minja je počeo s treninzima, te bi trebalo da bude spreman za utakmice plej-ofa u Grčkoj. Njegov tim je obezbijedio treće mjesto i plasman u završnicu.

Takođe, bh. reprezentativac nije krio zadovoljstvo dolaskom Duška Vujoševića za kormilo bh. reprezentacije.

"Iz medija sam saznao da smo dobili novog selektora. To je zaista velika stvar za bh. košarku, da jedno tako veliko trenersko ime vodi našu reprezentaciju. Nažalost, nismo uspjeli izboriti plasman na Eurobasket, ali ove pretkvalifikacije su odlična prilika da krenemo iz početka. Sa novom energijom nadam se da će se bh. košarka i naša reprezentacija vratiti na pravi put, onaj koji se od nas i očekuje", rekao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije