Košarka

Miroslav Berić zvanični promoter košarkaškog kampa

Miroslav Berić zvanični promoter košarkaškog kampa
Miroslav Berić zvanični promoter košarkaškog kampa

BANJALUKA - Goran Babić, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka, i Bogdan Stanojević, predstavnik Organizacionog odbora košarkaškog kampa „Hypo Three Points“, potpisali su danas u Banjaluci, u sjedištu Hypo banke, ugovor o generalnom sponzorstvu 14. Međunarodnog košarkaškog kampa „Hypo Three Points“.

Ovaj kamp za djecu i mlade, koji se četrnaestu godinu zaredom održava na olimpijskoj ljepotici Jahorini, jedan je od najboljih u ovom dijelu Evrope, a Hypo banka je trinaestu godinu zaredom generalni sponzor.

„Ono što nas i dalje motiviše u pružanju podrške kampu jeste činjenica da zajednički gradimo jednu lijepu tradiciju, i saznanje koliko je značajna uloga kampa u razvoju talenta kod mladih košarkaša. Ovaj kamp ima kvalitetan program rada sa najmlađima kojim rukovodi stručni kadar, i uslovi za boravak djece su na vrhunskom nivou. Hypo banka je kroz višegodišnju podršku ovom košarkaškom kampu pokazala da ima karakter, da je partner na koga se može osloniti i računati, i da je spremna dijeliti svoj poslovni uspjeh sa zajednicom u kojoj djeluje.“, izjavio je Goran Babić, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka.

Promoteri Košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ u proteklim godinama bili su neki od najboljih evropskih i svjetskih košarkaških igrača kao što su: Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Rašo Nesterović, Zoran Sretenović, Željko Rebrača, i mnogi drugi.  

Miroslav Berić, proslavljena košarkaška zvijezda, ovogodišnji je zvanični promoter košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ te je tim povodom došao u Banjaluku kako bi učestvovao na današnjoj konferenciji za novinare.

Berić je s Košarkaškim klubom „Partizan“ osvojio tri vezane šampionske titule i dva kupa, vlasnik je jednog svjetskog, dva evropska zlata i jednog olimpijskog srebra.

„Iskreno se želim zahvaliti Miroslavu Mići Beriću, proslavljenom košarkaškom asu i našem prijatelju, što je danas ovdje sa nama kao ovogodišnji promoter kampa. Ove košarkaške legende su ta posebna magija koja krasi naš kamp i zato je „Hypo Three Points“ jedinstven na ovim prostorima. Uspješna i bogata tradicija našeg kampa bila bi nezamisliva bez snažne podrške Hypo banke Banjaluka, koja s pravom nosi ulogu jednog od ključnih kreatora uspjeha ovog kampa“, rekao je Bogdan Stanojević, predstavnik Organizacionog odbora kampa.

On je dodao da se ove godine očekuje dolazak oko 500 djece uzrasta od 6 do 16 godina, iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Francuske, Njemačke, Rusije, i Turske.

U proteklih trinaest godina kroz ovaj košarkaški kamp prošlo je oko sedam hiljada dječaka i djevojčica iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije, kao i djece iz drugih evropskih država.

I ove godine veliki prijatelj kampa KK Partizan - Beograd dolazi sa kompletnim omladinskim pogonom, na čelu sa direktorom omladinskih kategorija Zoranom Stevanovićem.

Košarkaški kamp „Hypo Three Points“ održaće se na Jahorini od 29. juna do 20. avgusta ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije