Košarka

Mozzart donirao elektro-podizne koševe OKK Borac iz Banjaluke

Mozzart donirao elektro-podizne koševe OKK Borac iz Banjaluke
Foto: N.N. | Mozzart donirao elektro-podizne koševe OKK Borac iz Banjaluke

Kompanija MOZZART se odazvala pozivu Omladinskog košarkaškog kluba iz Banjaluke u pružanju boljeg i kvalitetnijeg sportskog angažmana ovog kluba.

Kako bi olakšali pripreme i dali podsticaj ostvarivanju još boljih rezultata i razvoju mlađih takmičarskih selekcija, kompanija Mozzart donirala je Omladinskom košarkaškom klubu Borac elektro-podizne košarkaške konstrukcije.

Direktor Omladinskog košarkaškog kluba Borac Tibor Florijan istakao je da je ovom donacijom značajno olakšan rad mlađim takmičarskim selekcijama koje su najveći potencijal kluba.

“U prethodnoj takmičarskoj sezoni bili smo na korak do plasmana u Premijer ligu, a u ovoj nastavljamo sa započetim aktivnostima. Cilj nam je osvajanje domaćeg prvenstva i plasman u Premijer ligu BiH, kao i razvoj i afirmacija mlađih takmičarskih selekcija”, rekao je Florijan zahvalivši se kompaniji MOZZART koja je ovom donacijom olakšala put kluba ka cilju.

Predstavnica kompanije Mozzart Tamara Kantar podsjetila je da je značaj ove akcije prije svega podrška košarci i sportu uopšte, kao i da Mozzart svojim društveno odgovornim poslovanjem teži da pošalje poruku o važnosti socijalizacije, druženja i zdravog načina života.

“Svakim obnovljenim terenom kroz akciju „Sto terena za jednu igru” i donacijama poput ove napravili smo bar korak napred ka boljoj i zdravijoj budućnosti naše djece. Svjesni smo da budućnost zajednice zavisi od svih nas, zbog čega kompanija Mozzart kontinuirano ulaže u razvoj sporta, prije svega ovakvim akcijama, ali i nizom sličnih”, navela je Kantareva.

Donacija u vidu elektro-podizne košarkaške konstrukcije samo je jedna od mnogih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART, poput akcije „Sto terena za jednu igru”, u sklopu koje su širom Srbije i Republike Srpske do sad obnovljena 72 terena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije