Košarka

NBA košarkaš lažnim penisom varao na doping testu

NBA košarkaš lažnim penisom varao na doping testu
Foto: Facebook/Arhiva | NBA košarkaš lažnim penisom varao na doping testu

Nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom u autobiografskoj knjizi "Od mraka do svjetla" otkrio je kako je prevario doping kontrolu te da nije dao svoj uzorak na testiranje uoči Olimpijskih igara u Atini 2004. godine.

Odom je ispričao kako je koristio takozvani lažni penis u koji je sipao urin ličnog trenera, a zatim rekao kako je to njegov penis te dao uzorak pred kontrolorom NBA lige.

"Nije bilo šanse proći test. Tog ljeta sam pušio marihuanu svaki dan i uspaničio se. Počeo sam pretraživati po internetu kako prevariti doping test i naišao sam na oglas kojim se može poručiti veliki, gumeni, crni penis, koji stiže već sljedećeg dana", ispričao je bivši igrač Los Anđeles Lejkersa, prenosi Klix.ba

Odom je potom zamolio svog trenera s kojim je radio tokom ljeta da mu da urin koji je sipao u lažni penis i preko njega dao uzorak za testiranje.

Podsjetimo, Odom je prije četiri godine pronađen predoziran u bordelu u blizini Las Vegasa nakon nekoliko dana konstantnog seksa s prostitutkama i korištenja droga, zbog čega je dugo bio u komi i životno ugrožen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije