Košarka

Napravljen tim Jugoslavije koji bi srušio Amerikance

Napravljen tim Jugoslavije koji bi srušio Amerikance
Foto: N.N. | “Marka” napravila tim koji bi srušio Amerikance “Marka” napravila tim koji bi srušio Amerikance Napravljen tim Jugoslavije koji bi srušio Amerikance Marka"

Ugledna španska “Marka” tvrdi da bi košarkaška reprezentacija Jugoslavija da još uvijek postoji sijala strah na međunarodnoj sceni.

Imena Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića i Luke Dončića navode nostalgičare na razmišljanje dokle bi stigla Jugoslavija da su sve republike ostale ujedinjene.

“Marka” je napravila zastrašujući tim za koji njeni čitaoci vjeruje da bi dominirao svijetom košarke. Glavno pitanje da li bi pobijedili Sjedinjene Američke Države. U velikoj anketi jednog od najuglednijih svjetskih magazine čak 74 posto smatra da bi ovaj tim pobijedio Amerikance.

U timu se nalaze: Miloš Teodosić (Srbija), Goran Dragić (Slovenija), Vasilije Micić (Srbija), Bogdan Bogdanović (Srbija), Luka Dončić (Slovenija), Bojan Bogdanović (Hrvatska), Nemanja Bjelica (Srbija), Nikola Jokić (Srbija), Nikola Vučević (Crna Gora), Jusuf Nurkić (BiH), Dario Šarić (Hrvatska) i Nikola Milutinov (Srbija). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije