Košarka

Nevjerovatna partija Stefa Karija - 62 poena

Nevjerovatna partija Stefa Karija - 62 poena
Foto: Tanjug/AP | Nevjerovatna partija Stefa Karija - 62 poena

Stef Kari je odigrao fenomenalnu partiju u pobjedi Golden Stejta nad Portlandom rezultatom137:122.

Kakav meč Stefa Karija... Rekord karijere, 62 postignuta poena u pobjedi Golden Stejta nad Portlandom.

Vjerovali ili ne, Stef Kari je ubacio više poena nego Demijan Lilard i Si Džej Mekalum zajedno - sa 32 i 28 poena su završili utakmicu, što je jako dobar učinak.

Trejlblejzersima za poraz od prije tri dana i poslije šest odigranih mečeva imaju jednak broj pobjeda i poraza, dok je Portland na skoru od tri pobjede i dva poraza.

Stef Kari je igrao fantastično tokom čitave utakmice, nije samo "zapalio" u jednom dijelu meča... Već na poluvremenu je Kari imao 31 poen, a utakmicu je završio sa čak 62 uz osam pogođenih trojki i od 19 slobodnih bacanja je promašio samo jedno.

Bilo je ovih dana raznih komentara zbog igara Stefa Karija i odlučio je da na ovakav način odgovori kritičarima i jedina je šteta što je hala u San Francisku bila prazna za Stefov rekord karijere.

Golden Stejt je bio bolji rival tokom čitave utakmice, a dvocifrenu prednost su imali već na poluvremenu i kako i ne bi kada je Kari već tada imao 31 poen... Dali su Blejzersi sve od sebe da se vrate, ali nisu uspjeli.

Pogađao je Lilard, Mekalum, pogađao je i Karmelo Entoni, ali nisu previše donijeli, jer je heroj Kari imao čak 17 poena u posljednjoj dionici i stavio tačku na bilo kakve priče o njihovom povratku.

Dakle, Stef Kari 62 poena, 21 Endru Vigins, a po 17 imali su Ubre i Vajzmen. Na drugoj strani 32 poela Lilarda, 28 Mekaluma, 24 Kantera i 10 Karmela Entonija.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije