Košarka

Nikola Jokić dobio kćerku

Nikola Jokić dobio kćerku
Foto: Tanjug/AP | Nikola Jokić dobio kćerku

Srpski košarkaški as Nikola Jokić danas je postao otac.

Supruga MVP-a NBA lige na svijet je donijela djevojčicu Ognjenu.

Nikola Jokić, oženio se prošle godine sa svojom izabranicom Natalijom Maćešić, koja je košarkaševa ljubav iz srednje škole. Vjenčanje se održalo u Somboru.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest mjeseci ušli su u vezu. Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je toliko uticalo na Nikolu koji je čak želio i da ostavi košarku, kako je jednom rekao Dejan Milojević.

Ubrzo nakon njenog odlaska, uslijedio je i Nikolin aganžman u NBA ligi, tako da je par godina bio nerazdvojan.

Često se o njima govori kao o "divu i palčici" - Nikola je visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Podsjetimo, Jokić je upravo zbog trudnoće svoje izabranice riješio da otkaže igranje za srpsku reprezentaciju ove godine.

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti", rekao je Jokić.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije