Košarka

Nikola Topić krenuo očevim stopama

Nikola Topić krenuo očevim stopama
Foto: kkcrvenazvezda.rs | Nikola Topić krenuo očevim stopama

Mladi košarkaš Nikola Topić krenuo je stopama oca Milenka, legende Crvene zvezde, i potpisao višegodišnji stipendijski ugovor sa Zvezdom, saopšteno je danas iz beogradskog kluba.

Sin legende kluba, nekadašnjeg igrača i trenera “crveno-bijelih” Milenka Topića dijete je Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih pionira.

Topić (visok 195 centimetara) igra na poziciji beka i krila, a odlikuje ga odličan šut i skok, navedeno je na sajtu Zvezde. Kadetski je reprezentativac Srbije pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone odličnim igrama u pionirskoj selekciji, a na Kupu u Nišu tokom februara kao MVP turnira predvodio je “crveno-bijele” do trofeja sa 22 poena i 8 skokova.

“Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju, zna se da su u mojoj porodici svi veliki Zvezdaši. Sa druge strane, želim da gradim svoj put u Crvenoj zvezdi i ostavim trag kao Nikola Topić. Moraću puno da radim i da napredujem kako bi došao do toga. Srećan sam zbog potpisivanja ovog ugovora i pristupnice za Crvenu zvezdu“, rekao je Nikola Topić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije