Košarka

Obradović: Maksimalno poštujemo zemunski Borac

Obradović: Maksimalno poštujemo zemunski Borac
Foto: Ilustracija/Arhiva | Obradović: Maksimalno poštujemo zemunski Borac

​Košarakši Partizana sutra od 21 sat igraju protiv zemunskog Borca u četvrfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Trener Partizana Željko Obradović pred put u Niš izjavio je da maksimalno poštuju rivala, ali da žele da se nađu u polufinalu nacionalnog Kupa.

"Kup je veoma specifilčno takmičenje koje iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo i pristupiti utakmici protiv ekipe Borca. Napravili smo analizu njihove igre i naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo ispred nas. Uradili smo dobar sakuting kao što uvek rade moji pomoćnici, pripremili igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale", rekao je Obradović za klupski sajt.

Kapiten Rade Zagorac nada se da će ozbiljan pristup donijeti željeni rezultat i plasman u polufinale.

"Uvek je lepo kada neka ekipa koja nije u najvišem rangu izbori plasman na Kup Radivoj Korać. Drago mi je što je to Borac iz Zemuna koji je potpuno zasluženo došao do završnog turnira. Oni imaju respektabilnu ekipu, sa dobrim trenerom Sinišom Matićem, sa igračima koji su ranije igrali na visokom nivou i sa dosta mladih igrača. Bez ikakvog potcenjivanja pristupamo tom meču. Nadamo se da ćemo ga ozbiljnim pristupom i energijom od samog starta rešiti u našu korist", poručio je Zagorac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije