Košarka

Partizan dočekuje Veneciju u Evrokupu i juri prvi trijumf u sezoni

Partizan dočekuje Veneciju u Evrokupu i juri prvi trijumf u sezoni
Foto: aba-liga.com | Partizan dočekuje Veneciju u Evrokupu i juri prvi trijumf u sezoni

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 dočekuju italijansku Veneciju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u drugom kolu A grupe Evrokupa.

Beogradski "crno-bijeli" će pokušati da ostvare prvi trijumf u sezoni, a trener Vlado Šćepanović istakao je da ekipa mora mnogo bolje da odigra nego protiv Huventuda i Borca, kada su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu. Ko će večaras biti uspješniji ostaje da vidimo, a kladionica je na strani domaćina. Kladionica Mozzart na pobjedu Partizana daje kvotu 1,55, dok je kvota na trijumf Venecije 2,70.

"Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", rekao je Šćepanović, a prenio Tanjug.

Plejmejker beogradskog tima Nemanja Gordić je takođe svjestan izazova koji je pred "crno-bijelima".

"Znamo šta nas čeka. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dvije utakmice ukoliko želimo da pobijedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj mjeri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi", poručio je Gordić.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart pogledajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije