Košarka

Perkins mijenja mišljenje: Jokić najbolji na svijetu

Perkins mijenja mišljenje: Jokić najbolji na svijetu
Foto: Printscreen/x.com | Perkins mijenja mišljenje: Jokić najbolji na svijetu

Srpski as Nikola Jokić imao je dominantno izdanje protiv Los Anđeles Lejkersa u prvom meču prve runde plej-ofa NBA lige.

Jokić je upisao 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija u pobjedi Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima 114:103, a njegovu partiju imun nije ostao ni Kendrik Perkins.

Bivši NBA šampion, trenutno analitičar na ESPN, nedavno je rekao da Jokić nije njegov prvi pik za MVP nagradu, a sada je u pozitivnom tomu komentarisao izadnje Srbina protiv Lejkersa.

"Nagetsi imaju najbolju startnu petorku i najboljeg igrača na svijetu. Lejkersi su izgledali kao kajgana. Jokić je na različite načine ubacio 32 poena. U formi je, spreman na veću minutažu mentalno i fizički. Nemaju odgovor za Jokića. Entoni Dejvis je odigrao sjajno i nije bio primjećen zbog Jokića", rekao je Perkins, poznat kao Jokićev kritičar.

Perkins je prošle sezone vodio kampanju da Džoel Embid bude prvi izbor za MVP-ja, a ove sezone za najkorisnijeg igrača nominovao je Šaja Gildžesa-Aleksandera iz Oklahoma, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije