Košarka

Počinje 6. košarkaški kamp "Basketball camp Novi Grad 2021"

Počinje 6. košarkaški kamp "Basketball camp Novi Grad 2021"
Foto: N.N. | Počinje 6. košarkaški kamp "Basketball camp Novi Grad 2021"

NOVI GRAD - Novi Grad je ove godine domaćin šestog izdanja košarkaškog kampa "Basketball camp Novi Grad 2021". Organizator je KK Sloboda 73.

Na kampu učestvuje preko 120 dječaka i djevojčica iz Novog Grada, Prijedora, Kozarske Dubice, Banjaluke, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe, Velike Kladuše i inostranstva.

Promoter kampa je nekadašnji reprezentativac BiH i igrač vršačkog Hemofarma, sarajevske Bosne i drugih klubova Saša Vasiljević. Sa djecom rade još i Mirko Mijailović, trener u mlađim kategorijama FMP-a, Siniša Šolaja, šef struke prijedorskih Hantersa, te Nenad Ćuk, trener mlađih kategorija Slobode iz Tuzle. Učesnici kampa ove godine rade na dva terena. Kamp će trajati od sutra pa do nedjelje.

"Uspjeli smo da sačuvamo tradiciju kampa. To je najbitnije, kao i činjenica da će djeca i ove godine moći mnogo toga da nauče. Radićemo kvalitetno ova tri dana, a to je klincima sjajna prilika i da sklope nova prijateljstva", rekao je Dejan Kukavica, prvi čovjek kampa.

Pored rada na taktičko-tehničkim elementima, za sve učesnike kampa biće organizovana takmičenja u šutiranju i raznim igrama. Kroz novogradski kamp u prethodnih pet izdanja prošlo je više od 700 djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije