Košarka

Poraz "Zvezde" u Barseloni

Poraz "Zvezde" u Barseloni
Foto: Printscreen/Twitter | Poraz "Zvezde" u Barseloni

BARSELONA - Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone u 29. kolu Evrolige sa 85:79

Nije Crvenoj zvezdi vrijedelo ni Kampacovih 24 poena, pored Argentinca Filip Petrušev je upisao 12 poena, a dvocifreni su još bili Mitrović i Bentil koji su imali po 11 poena.

U ekipi Barselone Mirotić i Veseli su imali po 21 poen, Tomaš Satoranski je upisao 13 poena uz pet asistencija.

Zvezda je poslije ovog poraza na učinku od 12 pobeda i 17 poraza i na 14.mjestu i sada je veoma teško da na kraju izbori plej of, dok na drugoj strani Barselona ima skor od 19:10 i nalazi se na drugom mjestu tabele Evrolige.

Poslije jednog sporog starta meča, gdje smo za tri minuta vidjeli malo poena što je odgovaralo domaćima. Nije imala Barsa veliku prednost u prvom kvartalu, Zvezda se držala u igri prije svega poenima Fakunda Kampaca koji je kao i na derbiju bio glavni na terenu, svojim trojkama i energijom u odbrani je predvodio svoju ekipu.

Druga četvrtina je bila od sjaja do očaja, Zvezda je loše krenula u ovom dijelu igre. Gledali smo rezulatatsku klackalicu do samog kraja prvog poluvremena. Zvezda je vodila sa +3 23:20, posle poena Luke Mitrovića, ali kako je vrijeme odmicalo, i kako se bližio kraj prvog poluvremena tako je Barsa preuzimala kontrolu nad utakmicom. U jednom trenutku je na semaforu stajalo 37:29, tako da je Zvezda na poluvremenu mogla biti zadovoljna što je stajalo 40:36.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije