Košarka

Poznati učesnici u zakucavanju i šutanju trojki na NBA All-Staru

Poznati učesnici u zakucavanju i šutanju trojki na NBA All-Staru
Foto: Ilustracija | Poznati učesnici takmičenja u zakucavanju i šutanju trojki na All-Staru

NBA All-Star susret i popratna takmičenja će biti održana 7. marta, a vodstvo najjače košarkaške lige svijeta je objavilo imena svih učesnika koji će nastupiti u Atlanti.

Odavno je poznato koja 24 igrača će igrati na All-Star susretu, a sada smo saznali imena i u tri preostala takmičenja.

Program će početi pola sata iza ponoći sa nedjelje na ponedjeljak po srednjoevropskom računanju vremena, a na parket će najprije izaći takmičari u Skills Challengeu.

Robert Covington, Luka Dončić, Chris Paul, Julius Randle, Domantas Sabonis i Nikola Vučević će se takmičiti u tome ko je najvještiji sa loptom u rukama, a nakon njih ćemo saznati i ko je najbolji šuter, prenosi klix.

U takmičenju u brzom šutanju trojki će se pojaviti sama krema NBA lige, a to su Devin Booker, Stephen Curry, Jaylen Brown, Jayson Tatum, Zach LaVine i Donovan Mitchell.

All-Star susret će početi u 2 sata, a na poluvremenu utakmice će biti održano takmičenje u zakucavanjima koje bi trebalo biti najslabije u istoriji.

Na njemu će se takmičiti trojica malo poznatih igrača. Radi se o beku Portlanda Anferneeju Simonsu, beku Indiane Cassiusu Stanleyu i krilu New Yorka Obiju Toppinu.

Oni će izvesti po dva zakucavanja i pobjednik će biti igrač koji sakupi najviše poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije