Košarka

Radonjić: Čeka nas veliki ispit protiv Baskonije

Radonjić: Čeka nas veliki ispit protiv Baskonije
Foto: Tanjug arhiva | Radonjić: Čeka nas veliki ispit protiv Baskonije

BEOGRAD - Čeka nas opet veliko iskušenje, odigrali smo veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu i sada nas čeka ekipa koja nas je nadigrala u prvom meču i to je jedna od retkih utakmica gde realno nismo imali šansu, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice 28. kola Evrolige protiv Baskonije.

"Moramo da budemo spremni da odigramo meč na visokom energetskom nivou kako bi se nadali nečemu, a u odbrani da pokažemo dosta toga. Baskonija je ekipa koja ima individualni kvalitet, imaju veliki broj poena u rukama, zato timska odbrana mora da bude dobra, ali moramo i na drugoj strani da budemo i to uz veliku podršku naših navijača koji nam mnogo znače'''', rekao je trener crveno belih.

Zvezdin centar Ognjen Kuzmić istakao je da je vrijeme za revanš Baskoniji.

"U prvoj utakmici nismo se baš proslavili. Ovoga puta igramo pred našom publikom, pred našim navijačima, idemo da odigramo najbolje što možemo i nadamo se najboljem“, rekao je Kuzmić.

Mladi Stefan Lazarević kaže da će poraz u Španiji biti dodatni motiv za pobjedu i revanš.

"Očekuje nas serija evroligaških utakmica kod kuće, nama je bitno da održimo stabilnost rostera, idemo jednu po jednu, počeli smo od Fenera, prelomilili smo tu utakmicu u teškoj završnici i način kako smo pobedili je i svojevrsni podstrek i motivacija za dalje“, rekao je Lazarević.

Utakmica između Crvene zvezde i Baskonije igra se od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije