Košarka

Radonjić: Da dobrom igrom iskontrolišemo kvalitete Albe

Radonjić: Da dobrom igrom iskontrolišemo kvalitete Albe
Foto: KK Crvena zvezda | Radonjić: Da dobrom igrom iskontrolišemo kvalitete Albe
Tanjug

Na nama je da dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa Albom u Evroligi.

Crveno-beli sutra od 19 sati dočekuju njemački tim u petom kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nastavili su sa sistemom koji je postavio trener Aito, sada je tu njegov pomoćnik koji je dugo radio sa njim. Nastavili su sa prepoznatljivim načinom igre. Napravili su dosta promena u timu i sigurno će biti potrebno vreme igračcima da uđu u taj ritam i folozofiju igre, zadržali su i kvalitet koji su imali. Na prvom mestu tu je Sikma, zaslužuju apsolutni respekt, sigurno sa dobrim iskustvom putuju za Beograd", rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su nakon pet utakmica u kratkom vremenskom periodu imali malo više vremena da se osvježe pred duel sa njemačkom ekipom.

"Ritam je od početka bio veoma zgusnut, imali smo utakmice na svakih tri dana na početku sezone, a posle i nedelju sa duplim programom. Uz sve probleme koje smo imali sa odsutnim igračima bilo je jako zahtevno i teško. Nakon tog ciklusa imali smo četiri dana do utakmice Albom. Pokušali smo da iskoristimo to na najbolji mogući načcin, ali i razmišljali o igračima koji se polako vraćaju u ekipu. Uradili smo što smo i planirali i paralelno se pripremali za utakmicu sa nemačkim timom”, zaključio je Radonjić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije