Košarka

Radonjić: Donijeću odluku na dan utakmice

Radonjić: Donijeću odluku na dan utakmice
Foto: KK Crvena zvezda | Radonjić: Doneću odluku na dan utakmice

Košarkaši Crvene zvezde u subotu (20.30 dvorana Morača) očekuje treći meč finalne serije protiv ekipe Budućnosti.

U Podgoricu putuju u petak u popodnevnim časovima.

Kladionica Mozzart na pobjedu Budućnosti nudi kvotu 1.60, a na pobjedu Zvezde kvotu 2.55.

"Crveno-bijeli" su u dvije odlične i uzbudljive utakmice sačuvali prednost domaćeg terena, i pored činenjice da trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

"Poslije dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svjesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo donijeti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata", rekao je Ognjen Kuzmić, centar "crveno-bijelih".

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedjeljak u istom terminu, od 20.30, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali "Aleksandar Nikolić".

Ostale ponude Mozzart.bet možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije