Košarka

Radonjić: Teška utakmica protiv Igokee, to je tek početak

Radonjić: Teška utakmica protiv Igokee, to je tek početak
Foto: Aba liga/Dragana Stjepanović | Radonjić: Teška utakmica protiv Igokee, to je tek početak

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je poslije večerašnje ubjedljive pobjede nad Igokeom da je utakmica bila izuzetno teška, uz ocjenu da je tim iz Laktaša bio bolji rival u prvom dijelu meča.

"Igokea je bila odlična u prvom delu... Stvarno su u oba pravca bili vrlo dobri i precizni. Skakali su bolje od nas, šutirali odlično, a mi taj deo utakmice nismo odigrali na način na koji bi trebalo protiv tima kao što je Igokea, koja zna dobro da igra", rekao je Radonjić poslije meča za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras povela sa 1:0 protiv Igokee u polufinalu plej-ofa ABA lige, pobijedivši je na domaćem terenu sa 76:61.

"Drugačije je sve bilo u drugom delu. Broj koševa govori da je odbrana bila dobra, ali bitno je da smo rezultat gradili sve vreme, da smo išli korak po korak i došli do toga na kraju da možemo da kontrolišemo rezultat", kazao je Radonjić.

On je ocijenio da je ovo sve "tek početak" i da u Laktašima očekuje "sigurno tešku utakmicu".

"Igokea je u svim utakmicama protiv nas pokazala da je dobra i da zna da igra. Pokazala je da pozicija i rezultat u ovoj sezoni nisu slučajni. Mi moramo da odigramo još jedan meč na visokom nivou i tako da možemo da očekujemo dobar rezultat", kazao je on.

Igokea će u petak na svom terenu od 18.30 dočekati Zvezdu u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije