Košarka

Radonjić: Volden se oporavio, problem ima Dobrić

Radonjić: Volden se oporavio, problem ima Dobrić
Foto: KK Crvena zvezda | Radonjić: Volden se oporavio, problem ima Dobrić

Crvena zvezda u utorak od 18.30 dočekuje ekipu Igokee u trećoj i odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

"Crveno-bijeli" su slavili u prvom meču u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 76:61, dok je u drugoj utakmici Igokea u Laktašima slavila 81:68.

Kladionica Mozzart na pobjedu Zvezde nudi kvotu 4.40, a na pobjedu Igokee kvotu 1.25.

Pred "majstoricu" trener Dejan Radonjić istakao je nekoliko vrlo važnih stvari i očekuje da će "crveno-bijeli" odigrati čvrstu i takmičarsku utakmicu.

"Poslije niza odigranih utakmica s Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vješto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u oviom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening s ekipom poslije 10 dana. Problem s povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum", rekao je trener "crveno-belih", a prenosi klupski sajt.

Problem ima i Ognjen Dobrić.

"Dobrić ima povredu skočnog zgloba, ali sam siguran da će 'stisnuti zube' što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo, a to je pobjeda".

Kori Volden najavljuje da saigrači i on moraju da pokažu bolji stav u odnosu na drugi meč.

"Moramo sa mnogo boljim stavom da uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo 'udarac pravo u usta' u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo. Ovo je 'do or die' utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo: Dodatni napor i dodatna motivacija. Veoma dobro smo svjesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem", rekao je Volden.

Ovo će biti 23. međusobni duel dva tima.

Trenutno je 15-7 za ekipu Crvene zvezde, a na parketu hale "Aleksandar Nikolić" skor je 8-3.

Ostale ponude kladionice Mozzart.bet možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije