Košarka

Radonjić pred Armani: Da pokažemo maksimum

Radonjić pred Armani: Da pokažemo maksimum
Foto: KK Crvena zvezda | Radonjić pred Armani: Da pokažemo maksimum

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim želi da pokaže maksimum protiv Armanija u 32. kolu Evrolige.

"Crveno-bijeli" sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Milana.

Kladionica Mozzart na pobjedu Crvene zvezde nudi kvotu 3.90, a na pobjedu Armanija kvotu1.30.

"U izuzetno nagomilanom rasporedu slijedi nam dupli program i utakmice s Armanijem i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana, ekipe koja je tokom sezone pokazala svoj veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima provjerene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Međutim, u preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira na to što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo maksimum", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš Lengston Hol nakon brojnih problema i povrede, kovida-19, polako hvata ritam nakon duge pauze.

"Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu odranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci, a mečevi s Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi. Međutim, naše je da se borimo, bez obzira na to što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone", rekao je Hol.

Ostale ponude Mozzart.ba možete da pogledate OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije