Košarka

Raduljica napušta Armani?

Raduljica napušta Armani?
Raduljica napušta Armani?

Milanski Armani je u nedjelju savladao Torino (81:74) u okviru italijanskog prvenstva uz neubjedljivu partiju srpskih internacionalaca Milana Mačvana i Miroslava Raduljice. Dan poslije pobjede italijanski mediji ističu da se jednom od njih traži zamjena i da je transfer na pomolu.

Nezadovoljan Raduljicinom igrom (tri skoka, bez poena) je bio i trener Armanija Jasmin Repeša, koji je o tome govorio i na konferenciji za medije, prenosi Sport klub.

"Očigledno je da je Raduljici postalo sve teže da igra u Mediolanum Forumu, a ono malo što odigra dobro, to se dogodi na gostovanjima. Očigledno je i to da ne umije da se snađe u napetim situacijama. Ne može da postoji izgovor, pošto je profesionalac s mnogo iskustva", kazao je Repeša. 

Raduljica trenutno dobija malu minutažu u timu iz Milana, što potvrđuje i statistika. Na poslednjih osam mečeva u Italiji odigrao je u prosjeku manje od 10 minuta, uz skromne košgeterske učinke.

Da bi Raduljica mogao da napusti Armani se pisalo i krajem prošle godine, ali je sada "priča" po svemu sudeći ozbiljnija. Srpski centar je u Milano stigao u julu 2016. godine, poslije perioda u Panatinaikosu, a sa Armanijem je potpisao dvogodišnji ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije