Košarka

Raduljica se razgoropadio, dabl-dabl od 48 poena u Kini

Raduljica se razgoropadio, dabl-dabl od 48 poena u Kini
Foto: N.N. | Raduljica se razgoropadio, dabl-dabl od 48 poena u Kini

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica briljira u Kini a na posljednjem meču zabilježio je fantastičnu partiju u pobjedi svoje ekipe.

Raduljica je, nastupajući za Đangsu Dragonse, postigao čak 48 poena i 15 skokova u pobjedi svoje ekipe nad Tjanđin Golden Lajonsu od 109:103, poslije produžetka.

U protivničkom sastavu istakao se bivši plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti koji je upisao 38 poena za "Zlatne Lavove".

Raduljica u posljednje vrijeme bilježi fantastične partije, te je prije ove imao učinke od 24 poena i 11 skokova protiv Šangaj Dongfanga i 28 poena protiv Guangdong Donguana.

Monstruoznu partiju imao je još jedan bivši evroligaški košarkaš Darijus Adams. On je u pobjedi svoje ekipe učestvovao sa 48 poena, deset skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti.

Što se tiče ostalih "velikana" u kineskoj ligi – Donatas Moltejunas imao je 35 poena i 16 asistencija, Maćej Lampe 40 poena i 20 skokova, Malkolm Dilejni 31 poen i deset uspešnih dodavanja, a Markus Denmon je punio kolone sa 39 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije