Košarka

Regionalni klasik u Zagrebu, Partizan i Cibona otvaraju četvrto kolo

Regionalni klasik u Zagrebu, Partizan i Cibona otvaraju četvrto kolo
Foto: Twitter / FK Partizan | Regionalni klasik u Zagrebu, Partizan i Cibona otvaraju četvrto kolo

Četvrto kolo regionalne ABA lige danas otvaraju Partizan i Cibona, a trener "crno-bijelih" Željko Obradović rekao je da će njegov tim pokušati da odigra najbolje što može.

Regionalni klasik je na programu od 19 časova u KC "Dražen Petrović" u Zagrebu, a u ovaj duel obje ekipe ulaze bez poraza u novoj sezoni.

Kladionica Mozzart na pobjedu Partizana nudi kvotu 1.25, a na pobjedu Cibone nudi kvotu 4.40.

"U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone (Zagrepčani slavili 71:64), je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu i tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji", rekao je Obradović i dodao: 

"Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu i da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju s velikom željom, a na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu."

Šef stručnog štaba Cibone Vladimir Jovanović kaže da su svjesni da im je protivnik klub koji je ove sezone sklapao ekipu za najviše ciljeve.

"Sigurno je da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja, što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svjesni smo njihove kvalitete i snage. Odigrat ćemo hrabro i jako da pokažemo sav talent i kvalitetu koju imamo", kaže Jovanović.

Prvotimac "vukova" bh. košarkaš Amar Gegić ne sumnja da ih čeka teška bitka.

"Moramo održati koncentraciju na razini svih 40 minuta i poštovati dogovore iz svlačionice te igrati s puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike i da nas pogura ka pobjedi", kaže Gegić.

Ostale ponude Mozzartbet kladionice možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije