Košarka

Šakota više nije trener Zvezde

Šakota više nije trener Zvezde
Foto: KK Mega Bemax/ABA | Šakota više nije trener Zvezde

Dragan Šakota nije više trener košarkaša Crvene zvezde, saopštio je danas prvi čovjek kluba Nebojša Čović.

"Takav je bio dogovor sa Šakotom kada je dolazio. Došao je u teškom trenutku, prihvatio nezahvalan posao, kad neki drugi nisu hteli i uradio jedan dobar posao. Zahvaljujemo mu na svemu", rekao je Čović na konferenciji za medije, a prenio Tanjug.

Nezvanično, Šakotu će naslijediti nekadašnji kapiten Saša Obradović, ali čeka se potvrda. B92 je prenio da je Čović rekao da će ime novog trenera biti saopšteno kada bude postignut konačan dogovor te da postoji ponuda da Šakota bude uključen u struku za klubu.

Da li će se to i desiti ostaje da vidimo, ali Šakota će uvijek biti uz klub.

"Želim da se zahvalim Zvezdi na poverenju. Za mene je ovo predstavljalo veliki izazov jer sam se vratio u klub posle mnogo godina. Bilo mi je zadovoljstvo raditi ponovo u klubu. Pre nego što sam dosao ovde ,zahvalio sam se igračima. Hemija u ekipi nije bila sjajna kada sam došao u ekipu. To smo popravili, igrači su dolazili i odlazili. Sve su to bili problemi sto inače sezona nosi. U završnici smo izgledali dobro i nismo sretni što se ovako zavrsila sezona", rekao je Šakota, a prenio B92.

Šakota je istakao:

"Odlazim iz ekipe smatrajući da je moja misija završena. Kada neko odlazi iz sredine, to su uglavnom sukobi... ovoga puta odlazim iz ekipe i nastavljam da navijam za klub. Sa najboljim uspomenama odlazim iz kluba.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije